Скъпи клиенти,
След няколко месеца усърдна работа, радваме се да обявим нашата нова система заедно с новия облик на сайта който се надяваме да Ви допада. Ето и основните промени които направихме:
- Всеки клиент разполага вече със собствена клиентска част от където може да контролира своите услуги, плащания и запитвания.
- Всеки предишен клиент беше трансфериран към новата система като за тази цел му беше създадена регистрация към която бяха импортирани неговите услуги като разбира се всеки клиент е получил самите логин данни като отделно писмо.
- Всеки Counter-Strike сървър преди промените е прехвърлен към новите планове. Всеки сървър вече поддържа стандартните 500 FPS вместо предишното ограничение от 100 FPS. По - големите планове имат възможност за поддръжка до 1000 FPS като включена опция.
- Контролния панел на Counter-Strike сървърите е интегриран за работа с новите планове (безплатни плъгини, модове и други). Разбира се продължаваме да работим над обновяването на контролния панел и към този момент като например, интегриране на системата за добавяне на баланс.
- Създадена е помощна документация от където можете да намерите полезна техническа информация или информация как да поръчате или подновите вече съществуваща услуга.
- Създадена е нова система за проверка на валидността на смс кодовете на адрес http://sms.novahost.bg/check/
- Вече можете да изпращате вашите запитвания директно чрез нашата система за съпорт ако имате въпроси към нас.
- Създадена е система за промо кодове които кодове ще обявяваме често на нашата Facebook, Twitter или Google Plus страници.

Към този момент работим над следните неща:
- Активиране на системата за добавяне на баланс към контролния панел за всеки Counter-Strike сървър.
- Създаване на нова платформа базирана на reHLDS и ReGameDLL_CS която значително би трябвало да подобри сигурността иа производителността на всеки сървър.  Към момента сме в тестов етап за да се уверим, че това е правилното решение.
- Подобряване на процеса за поръчка или подновяване на услугите.
- Изчистване на дребни бъгове по системата.

Надяваме се новите промени да Ви допаднат. Разбира се ако нещо Ви за труднява или имате допълнителни въпроси, можете да ги зададете на един от посочените контакти.

Екипа на SMSHosting.BG

Wednesday, July 6, 2016« Назад

Powered by WHMCompleteSolution