Скъпи приятели,
След дълго време и търсене нарешения Ви предоставяме промените които искахте от нас а именно премахване на баланса в контролния панел на вашия сървър което Ви предоставя възможност да добавяте и премахвате различни допълнения (плъгини, модове, античиит системи и други) НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО. Към това добавихме и възможност за превключване на вашия сървър към ПЪЛЕН ФТП достъп отново напълно безплатно като във всеки един момент можете да превключите към стандартен ФТП досъп. 

Направихме и няколко основни промени по cstrikeCP контролния панел (можете да следите промените в контролния панел от линка в долната част - Changelog в самия котнролен панел).

За да отпразнуваме тези промени като факт Ви предоставяме нашите пролетни промо цени с 30% отстъпка от всеки Counter-Strike план при поръчка за 3,6, 12 или повече месеци. Можете да използвате промо код cs052018
 
SMSHosting counter strike updated platform

Ако имате препоръка или забележите нещо нередно по вашия сървър или контролен панел, моля, свържете се с нас.

Условия на промоцията:

Промоцията важи от 01 Май 2018 г. до 31 Май 2018 г.
Генерираните фактури с промо цени трябва да бъдат заплатени преди крайната дата на промоцията
Промо цените важат при поръчка на нови услуги, но могат да бъдат използване и при подновяване на услуга. Свържете се с нас за да приложим промоцията към вашата услуга.


Екипа на SMSHosting.BG

Tuesday, May 8, 2018« Назад

Powered by WHMCompleteSolution